,

O Caps (HR) Slabi li vam računalo oči?

O Caps – Beta-karoten kapsule za vid.

 • Ojačajte očne mišiće
  Sastojci u O Caps jačaju cilijarno tijelo koje kontrolira leću i štite je od prekomjernog stresa.
 • Poboljšava dotok krvi u oči
  Kapsula povećava elastičnost očnih arterija i omogućuje protok krvi u mrežnicu i rožnicu.
 • Poboljšajte svoj vid
  Nakon O Caps tretmana jasnije ćete percipirati boje, vidjeti obrise predmeta i manja slova. Vaše oči više neće biti umorne kada dugo radite za računalom.

Cijena:  39 EUR

1. Posebni aktivni sastojci O Caps

 • Beta-karoten: snažan antioksidans, uključen u fotoreceptorski mehanizam oka i sintezu vidnog pigmenta rodopsina. Zaštita rožnice. Smanjuje intenzitet i težinu degenerativnih procesa u očnoj jabučici koji su povezani sa starosnim promjenama, ali i glaukomom, kataraktom, unutarnjim krvarenjem itd.
  + Izoštriti vid;
  + Jača mišiće očiju i krvne žile;
  + Sprječava degenerativne promjene na mrežnici;
  + Smanjite rizik od gubitka vida.
 • Vitamin E, vitamin C: “povećava zaštitnu funkciju mrežnice oka. Smanjuje osjetljivost oka na treperenje ekrana.”
  + Smanjite umor očiju nakon rada s računalom;
  + Štiti mrežnicu od UV zračenja;
  + Izoštravanje noćnog vida;
  + Sprječava razvoj katarakte.
 • Cink: jača očne kapilare, uklanja iritacije i upale. Hidrat. Uklanja neugodne simptome: suhoću, peckanje, upalu, povećani očni tlak.
  + Poboljšati vid i poboljšati jasnoću;
  + Vratite sposobnost opažanja boja, malih predmeta i obrisa predmeta;
  + Poboljšava cirkulaciju krvi;
  + Daju hranjive tvari stanicama;

2. Što kažu stručnjaci i korisnici?

 • Stručnjak:
  Oštećenje vida problem je za osobe koje puno čitaju ili rade s računalom. Kratkovidnost i kontaktne leće pogoršavaju situaciju jer su vam oči slabe i ne možete dobro vidjeti bez pomoći.
  Laserska operacija oka također nije opcija. Ako se ne otkloni uzrok gubitka vida (računala, televizori, pametni telefoni), učinci aktivnosti traju samo 1-2 godine.
  Vid možete poboljšati dodatkom ekstrakta borovnice – O Caps. Tajna ovih sastojaka je u pravoj dozi sastojaka, prilagođenih izoštravanju vida i poboljšanju bistrine unatoč velikom trudu. “
 • Mirel
  Cijeli život radim u uredu. Vid mi se počeo pogoršavati kada sam napunio 40 godina. Počela sam nositi naočale, ali nikako mi nisu pristajale. Korištenje kontaktnih leća bilo je još gore jer su me oči svrbjele i boljele.
  I to nije ono najgore. Najgore je bilo to što sam više vremena provodio noseći naočale ili leće, vid mi je postajao sve lošiji. Kako ne bih oslijepila, počela sam koristiti O Caps na preporuku prijateljice.
  Vid mi se postupno poboljšavao: nakon nekoliko tjedana predmeti više nisu bili zamagljeni, a nakon mjesec dana mogao sam čitati natpise na kući preko puta mene. I dalje nosim naočale, ali sada mi je kratkovidnost manja. Sigurna sam da ih neću morati nositi nakon 2-3 tretmana s O Caps!
 • Emilija
  Na katedri predajem više od 40 godina. Volim svoj posao i ne želim u mirovinu, ali moj vid je svake godine sve lošiji zbog korištenja knjiga i računala.
  Ne mogu vidjeti sitna slova čak ni s naočalama. Bojao sam se da ću morati odustati od znanstvenog rada. Kada sam kolegici rekla za svoj problem, savjetovala mi je O Caps.
  Već nakon 7 dana lakše sam čitao tekst na računalu. Vid mi se postupno popravljao. Cijeli ovaj proces trajao je mjesec dana. Sada nosim naočale s manjom dioptrijom iako imam 67 godina!

3. Vid i rad na računalu

 • Većina priča je ovakva. Rad s računalom postupno smanjuje i uklanja učinke laserske operacije. Kada osoba ukočeno sjedi i bulji u ekran nekoliko sati, cilijarni mišić, koji kontrolira kristalnu leću, postaje napet. Ovaj mišić je odgovoran za regulaciju sposobnosti oka da jasno vidi na svim udaljenostima. S vremenom se akomodacija smanjuje i vidljivost se pogoršava.
 • Ako osoba dugo radi ispred računala, smanjit će se dotok krvi u mrežnicu i leću, što pogoršava dalekovidnost i kratkovidnost. Kako godine prolaze, rizik od razvoja katarakte, glaukoma i drugih opasnih bolesti raste.
 • Ako naši pacijenti prestanu koristiti računala i gledati televiziju, učinci laserske operacije će trajati duže. Ali 70% sudionika istraživanja su znalački radnici. Odricanje od prednosti civilizacije uzrokovat će mnogo ozbiljnije probleme od slabog vida: nedostatak novca, nesposobnost za rad itd. U današnjem svijetu ne možete živjeti bez uređaja. I ne biste trebali živjeti bez njih jer će inače svijet izgubiti milijune znanstvenika, programera, novinara, financijskih analitičara itd.

     * Ali kako sačuvati vid ako dugo radite za računalom?

 • Prije svega treba reći da operacija nije za vas. O svom vidu morate se brinuti iznutra. A to je moguće zahvaljujući dodatku elemenata u tragovima koji pomažu vratiti vid.
 • Najučinkovitiji elementi u tragovima za očuvanje vida su beta-karoten, vitamin C, vitamin C, cink… Pomažu u jačanju mišića trepavica, pojačavaju protok krvi u očnu jabučicu, smanjuju umor očiju nakon dugotrajnog napora, smanjuju rizik od katarakte i glaukoma i do 40%. Ovi se elementi obično koriste za proizvodnju proizvoda za njegu očiju. Nažalost, ponekad proizvođači ne odaberu točnu dozu.
 • Pogrešna ravnoteža ovih tvari imat će suprotan učinak, osobito ako formula proizvoda sadrži i vitamine. Njihov višak jednako je štetan za prokrvljenost očiju kao i nedostatak – očni mišići se naprežu, mrežnica i leća brže slabe.
 • Kao farmaceut mogu preporučiti odličan proizvod za poboljšanje vida koji ima dobro uravnoteženu formulu – O Caps. Sadrži beta-karoten, vitamin C, vitamin E i cink u pravoj dozi te količinu anticijanina koja je potrebna za smanjenje naprezanja očiju, poboljšanje protoka krvi i pomaže tijelu da normalno funkcionira.
 • Za što brže poboljšanje vida uzmite 1 O Caps proizvod dnevno. Prema našim pacijentima, vid će se poboljšati nakon 1-2 tjedna, moći ćete ponovno čitati sitna slova i vidjeti razliku između boja.
 • O Caps imaju kumulativni učinak. Trebat će vam 1-2 tretmana godišnje ovisno o željenoj razini vida. Poboljšat će se 60% nakon 2-3 tretmana čak i ako provodite više od 7-8 sati ispred računala svaki dan i odmarate ispred TV-a nakon dugog radnog dana.
 • Jedina mana pripreme O Caps je što ove kapsule ne možete kupiti u apoteci. No, zahvaljujući neograničenoj snazi ​​interneta, možete ih kupiti na web stranici proizvođača s bilo kojeg mjesta u svijetu bez problema s plaćanjem ili dostavom.

Pogledajte više i naručite

Pogledajte još sličnih proizvoda