Care for eye ear teeth nose and mouth, Serbia

O Caps (RS) Pogledajte svijet svojim novim očima

O Caps – Beta-karotenske kapsule za vid.

 • Ojačajte očne mišiće
  Sastojci u O Caps jačaju cilijarno tijelo koje kontrolira sočivo i štite ga od pretjeranog stresa.
 • Poboljšava dotok krvi u oči
  Kapsula povećava elastičnost očnih arterija i omogućava protok krvi do retine i rožnice.
 • Poboljšajte vid
  Nakon tretmana O Caps jasnije ćete percipirati boje, vidjeti obrise predmeta i manja slova. Vaše oči više neće biti umorne kada dugo radite za računarom.

Cena: 3700 RSD

1. Specijalni aktivni sastojci O caps

 • Beta-karoten: snažan antioksidans, uključen u fotoreceptorni mehanizam oka i sintezu vidnog pigmenta rodopsina. Zaštita rožnjače. Smanjuje intenzitet i težinu degenerativnih procesa u očnoj jabučici koji su povezani sa starosnim promenama, ali i sa glaukomom, kataraktom, unutrašnjim krvarenjem itd.
  + Izoštriti vid;
  + Jača očne mišiće i krvne žile;
  + Sprječava degenerativne promjene na mrežnici;
  + Smanjite rizik od gubitka vida.
 • Vitamin E, vitamin C: “povećava zaštitnu funkciju mrežnjače oka. Smanjuje osjetljivost oka na treperenje ekrana.”
  + Smanjite zamor očiju nakon rada sa računarom;
  + Štiti retinu od UV zračenja;
  + Izoštravanje noćnog vida;
  + Sprečava razvoj katarakte.
 • Cink: jača očne kapilare, uklanja iritaciju i upalu. Hidratirajte. Uklanja neugodne simptome: suhoću, peckanje, upalu, povišen očni pritisak.
  + Poboljšati vid i poboljšati jasnoću;
  + Vratite sposobnost percepcije boja, malih objekata i obrisa objekata;
  + Poboljšava cirkulaciju krvi;
  + Osiguravaju hranljive materije ćelijama;

2. Šta su rekli stručnjaci i korisnici?

 • Stručnjak:
  Oštećenje vida je problem za ljude koji puno čitaju ili rade sa računarom. Miopija i kontaktna sočiva pogoršavaju situaciju jer su vam oči slabe i ne vidite dobro bez pomoći.
  Laserska operacija oka također nije opcija. Ako se ne eliminiše uzrok gubitka vida (računari, televizori, pametni telefoni), efekti aktivnosti traju samo 1-2 godine.
  Možete poboljšati svoj vid dodatkom ekstrakta borovnice – O Caps. Tajna ovih sastojaka je prava doza sastojaka, skrojena za izoštravanje vida i poboljšanje jasnoće uprkos velikim naporima. “
 • Mirel
  Cijeli život radim u kancelariji. Vid mi je počeo da se pogoršava kada sam napunio 40 godina. Počeo sam da nosim naočare, ali mi nikako nisu odgovarale. Korištenje kontaktnih sočiva bilo je još gore jer su me oči svrbjele i upale.
  I to nije najgore. Najgore je bilo da što sam više vremena provodio noseći naočare ili sočiva, to mi je bio lošiji vid. Da ne bih oslijepila, počela sam koristiti O Caps na preporuku prijatelja.
  Vid mi se postepeno popravljao: nakon nekoliko sedmica predmeti više nisu bili zamućeni, a nakon mjesec dana mogao sam čitati znakove na kući preko puta mene. I dalje nosim naočare, ali sada imam nižu miopiju. Sigurna sam da ih neću morati nositi nakon 2-3 tretmana sa O Caps!
 • Emilia
  Predajem na katedri više od 40 godina. Volim svoj posao i ne želim da odem u penziju, ali moj vid se pogoršava iz godine u godinu zbog korišćenja knjiga i kompjutera.
  Ne vidim sitni otisak čak ni sa naočarama. Bojao sam se da ću morati da odustanem od naučnog rada. Kada sam koleginici ispričao svoj problem, ona mi je savjetovala da uzmem O Caps.
  Nakon samo 7 dana lakše sam čitao tekst na računaru. Moj vid se postepeno popravljao. Cijeli ovaj proces trajao je mjesec dana. Sada nosim naočare sa manjom dioptrijom iako imam 67 godina!

3. Vid i rad sa računarom

 • Većina priča je ovakva. Rad sa računarom postepeno smanjuje i eliminiše efekte laserske hirurgije. Kada osoba ukočeno sjedi i gleda u ekran nekoliko sati uzastopno, cilijarni mišić, koji kontrolira kristalno sočivo, postaje napregnut. Ovaj mišić je odgovoran za regulaciju sposobnosti oka da jasno vidi na svim udaljenostima. Vremenom se smještaj smanjuje, a vidljivost se pogoršava.
 • Ako osoba radi pred kompjuterom dugo vremena, dotok krvi u mrežnicu i sočivo će se smanjiti, što pogoršava hiperopiju i kratkovidnost. Kako godine prolaze povećava se rizik od razvoja katarakte, glaukoma i drugih opasnih bolesti.
 • Ako naši pacijenti prestanu da koriste kompjutere i gledaju TV, efekti laserske hirurgije će trajati duže. Ali 70% učesnika istraživanja su radnici znanja. Odricanje od prednosti civilizacije će uzrokovati mnogo ozbiljnije probleme od slabog vida: nedostatak novca, nesposobnost za rad itd. U savremenom svijetu ne možete živjeti bez uređaja. A bez njih ne treba živjeti jer će u suprotnom svijet izgubiti milione naučnika, programera, novinara, finansijskih analitičara itd.

     * Ali kako sačuvati vid ako dugo radite za kompjuterom?

 • Prije svega, treba reći da operacija nije za vas. Morate voditi računa o svom vidu iznutra. A to je moguće zahvaljujući dodatku elemenata u tragovima koji pomažu vraćanju vida.
 • Najefikasniji elementi u tragovima za održavanje vida su beta-karoten, vitamin C, vitamin C, cink… Pomažu u jačanju mišića trepavica, povećavaju dotok krvi u očnu jabučicu, smanjuju umor očiju nakon dugotrajnog napora, smanjuju rizik od katarakte i glaukoma i do 40%. Ovi elementi se obično koriste za proizvodnju proizvoda za njegu očiju. Nažalost, ponekad proizvođači ne biraju ispravnu dozu.
 • Pogrešan balans ovih supstanci će imati suprotan efekat, posebno ako formula proizvoda sadrži i vitamine. Njihov višak je jednako štetan za dotok krvi u oči kao i njihov nedostatak – očni mišići su napregnuti, mrežnica i sočivo brže slabe.
 • Kao farmaceut, mogu preporučiti odličan proizvod za poboljšanje vida, koji ima dobro izbalansiranu formulu – O Caps. Sadrži beta-karoten, vitamin C, vitamin E i cink u pravoj dozi i količinu anticijanina koja je potrebna za smanjenje naprezanje očiju, poboljšavaju protok krvi i pomažu tijelu da normalno funkcionira.
 • Da biste poboljšali vid što je brže moguće, uzmite 1 O Caps proizvoda dnevno. Prema rečima naših pacijenata, vid će se poboljšati nakon 1-2 nedelje, moći ćete da čitate sitno pismo i ponovo vidite razliku između boja.
 • O Caps imaju kumulativni efekat. Trebat ćete proći 1-2 tretmana godišnje u zavisnosti od željenog nivoa vida. Poboljšat će se 60% nakon 2-3 tretmana čak i ako svaki dan provedete više od 7-8 sati pred kompjuterom i odmarate se ispred TV-a nakon dugog radnog dana.
 • Jedina mana pripreme O Caps je ta što ove kapsule ne možete kupiti u ljekarni. Međutim, zahvaljujući neograničenoj snazi ​​interneta, možete ih kupiti na web stranici proizvođača s bilo kojeg mjesta u svijetu bez ikakvih problema s plaćanjem ili isporukom.

Pogledajte više i naručite

Pogledajte još sličnih proizvoda