Cosmetics and Skin care, Bosnia

Cellulflex (BA) Pomaže koži da ostane zdrava i glatka

Cellulflex smanjuje pojavu celulita.

 • Zašto je celulit opasan?
  + Slaba kapilarna mreža tada razvija proširene vene.
  + Slaba cirkulacija dovodi do bolesti srca i krvnih sudova.
  + Uzrokuje trovanje tijela nakupljanjem štetnih tvari u tkivima i izazivanjem raka.
 • Zašto se javlja celulit?
  + Promjena težine.
  + Nedostatak fizičke aktivnosti.
  + Uska odeća.
  + Hormonske promjene.
  + Alkohol i nikotin.
  + Prekomjeran sadržaj soli/masti/ugljikohidrata u prehrani.

Cijena: 55 KM

1. Cellulflex – Korekcija nedostataka uzrokovanih celulitom

     Mirela Nišić, stručnjakinja za žensko zdravlje

 • Malo ko može zamisliti da celulit nije samo kozmetički nedostatak, već ozbiljna bolest. Bez moderne terapije, ova patologija može dovesti do nepovratnih posljedica.
 • Ginoidna lipodistrofija je profesionalni naziv za celulit. To je praktično degeneracija masnog tkiva izazvana stagnacijom.
  Kada masne naslage počnu zadržavati vlagu, dolazi do oticanja. Pritišće vezivna tkiva. Kako bi se zaštitili od stalnog utjecaja otoka, počinje pojačana proizvodnja proteina – kolagena. Proteini debelim nitima prožimaju masnoću jer pokušavaju da oslobode silu pritiska i formiraju nepravilnosti na površini kože.
 • Prema statistikama, celulit se javlja kod 85% žena bilo koje dobi i indeksa tjelesne mase. Ne može se potpuno ukloniti, ali nije nepobjediv.
 • Svojim klijentima preporučujem Cellulflex. Ovaj gel smanjuje pojavu celulita, a djeluje i na njegov uzrok. Već od prvih dana primjene poboljšava se cirkulacija krvi i oticanje limfe. Smanjuje se otok, što samo po sebi dovodi do smanjenja volumena tijela. A pred kraj kursa, Cellulflex vraća tonus kože u prvobitno stanje i čini kožu zdravom, glatkom i zavodljivom.

2. Počnite odmah da se borite protiv celulita

 • Vratite samopouzdanje i zaštitite se od nepovratnih posljedica
 • 35% komponenta – stimulacija
  + Rosmarinus officinalis ulje (ulje ruzmarina) – poboljšava mikrocirkulaciju krvi i pokretljivost kapilara. Stimuliše intenzitet procesa limfne drenaže.
  + Pelargonium graveolens ulje – odvaja lipide u tkivima, blokira njihovo ponovno taloženje i prirodno ih izbacuje zajedno s toksinima
 • 30% komponenti – njega
  + Cupressus sempervirens ulje (ulje čempresa) – uklanja opuštenost i rastezljivost, zaglađuje reljef kože i čini je glatkom i baršunastom.
 • 35% komponente – dizajn
  + Citrus hystrix ulje (bergamotovo ulje) – stimuliše proizvodnju elastina za elastičnost kože i formiranje atraktivnih oblina

3. Ostvarite rezultat

 • Irma ima 32 godine
  Mislila sam da će peckati kao i obično od kreme protiv celulita, ali ne. I prilikom naručivanja operater mi je naglasio taj momenat. Imam sa čime da ga uporedim, probala sam desetak anticelulit krema. Za sada mi je proizvod najdraži. Posjetio sam stranicu da naručim još jednu tubu.
 • On ima 27 godina
  Zdravo svima! Djevojke, želim ostaviti svoj komentar. Prošle godine sam išao na LPG i efekat je bio dobar. Ove godine sam se odlučio pripremiti za plažu koristeći Product. Čuo sam puno o njemu. Vjerovali ili ne, ne morate, ali efekat je isti. Koža je glatka, ravna, bez bora. Pitanje je zašto plaćati više? Kupite gel, nećete požaliti.
 • Maja 38 godina
  Cellulflex mi nije uklonio samo celulit već i komplekse i vratio mi samopouzdanje. Nekada mi je bilo neprijatno da se skinem čak i pred mužem. Stomak, ruke, bedra – sve je bilo neujednačeno. Čak sam kupio i aparat za vakuum masažu i pokušao sam to učiniti. Nije se dobro završilo jer sam dobila modrice i modrice koje nisu prolazile 2 mjeseca. Da skratim priču, nakon 2 kursa proizvoda, mogu sebi priuštiti da nosim bijelu, usku haljinu. Predlažem.

4. Zbogom celulitu zauvek

 • Celulit je uzrokovan naglom promjenom tjelesne težine.
  Bio sam izuzetno nervozan, jer koliko god da sam vježbao, nisam mogao tonirati zadnjicu i bedra. Konsultovala sam se sa mnogim trenerima, isprobala mnoge kreme i tretmane, išla na masaže… ništa nije pomoglo u rešavanju problema.
  Nisam mogla da prestanem da razmišljam o tome jer sam odlučila da izgledam savršeno – bolje nego što sam ikada videla. Bila sam odlučna pronaći rješenje za celulit! Prijatelji mi preporučuju madero terapiju, rekavši da im pomaže da se riješe celulita. Čak su uputili i poznanika koji je radio terapiju.
  S obzirom da sam već probao sve moguće, nije me teško uvjeriti. Išla sam na madero terapiju bez ikakvih očekivanja. Dočekao me kiropraktičar koji je bio spreman da promijeni moj život.
 • Rešenje koje nisam očekivao
  Terapeutkinja mi kaže da su svi njeni klijenti jako zadovoljni jer su vidjeli zadivljujuće rezultate u vidljivom smanjenju svih vrsta celulita. Rekao sam joj da mi je celulit užasan i iskreno nisam vjerovao da će mi makero terapija pomoći… kao što mi nijedan drugi tretman nije pomogao. Nasmijala se i rekla da im ni terapija nije pomogla.
  Bio sam malo šokiran jer nisam razumio šta mi govori… Zar im terapija Madero ne bi pomogla? Pa ona je stručnjak za makero terapiju!!! Zašto onda tvrdi da su svi kupci zadovoljni?
  Ona kaže da je glavno rješenje za celulit zapravo gel “Cellulflex”.
  Proizvod se daje klijentima prije svake sesije tretmana, pri čemu stvarna terapija samo poboljšava protok krvi i razbija naslage tako da se Proizvod brže i efikasnije apsorbira.
 • Šta mi govori?
  Kao stručnjakinja za madero terapiju, rekla mi je da odgovorno tvrdi da Cellulflex gel daje odlične rezultate i bez primjene madero terapije ili bilo kakve terapije masaže. Preporučila mi je da kupim Proizvod i da ga ravnomjerno nanesem na bedra, potkoljenice i zadnjicu.
  Toliko mi je obećavala rezultate da mi je rekla da neću vjerovati – da će mi bedra i zadnjica biti čvršći nakon samo nekoliko korištenja Proizvoda … da ću se zauvijek oprostiti od celulita!!! Za svaki put! Bio sam prestravljen sve vreme dok sam slušao.
  Samo sam zamišljala kako moj celulit nestaje, a time i sve moje nesigurnosti.
  Spreman sam da promenim stvari.
 • Kako sam se zauvek oprostila od celulita!
  Poslušao sam je i odmah koristio nekoliko Cellulflexa! Išao sam na sve ili ništa – da je uspjelo, bio bih najsrećnija osoba na svijetu! Ako ne, barem znam da sam sve probao. Nakon otvaranja pakovanja osjetila sam vrlo prijatan miris limuna. Proizvod nanosim na butine i zadnjicu laganim pokretima ruku i masažom…nadam se najboljem.
  Nakon samo 10 dana korištenja proizvoda, moja guza je bila u obliku koji sam željela! Iz dana u dan celulit nestaje, a ja sam sretnija iz dana u dan.
  Skoro sam se onesvijestio od sreće! Otrčao sam do žene sa madero terapije i zaplakao, rekavši joj da joj nikada neću moći zahvaliti na preporuci Proizvoda koji mi je vratio vjeru u sebe. telo i život. Dao sam sebi šansu da me sve pogodi i dobio sam priliku da uništim svoje tijelo. Na kraju krajeva, celulit je i dalje moja krajnja prepreka za koju dugo ne mogu da nađem rešenje. Međutim, Proizvod me je spasio i još uvijek ga koristim iako više nemam celulit.
  Baš dobro djeluje na moje tijelo i sve više ga zateže!!! Pored zadnjice i butina Proizvodom zatežem i stomak! Ne mogu opisati koliko mi je ovaj gel dobro donio u životu. Nisam više nesigurna, izgledam bolje nego ikad, imam novog dečka… Život je lep.

Pogledajte više i naručite

Pogledajte još sličnih proizvoda