Cosmetics and Skin care, Bosnia

Wrinkless (BA) Serum uklanja bore umjesto vas

Stručnjak za ljepotu Haris Jusufović o Wrinkless serumu kaže:

  • Svojim klijentima preporučujem Wrinkless serum. To je nešto što svaka žena nakon 25 godina mora imati.
  • Oni stvaraju nevidljiv omotač kao i druge kože i kao rezultat toga, Wrinkless serumi brzo zatežu konture lica. Jasni i izražajni oblici.
  • Za razliku od drugih lijekova, Wrinkless djeluje samostalno. Nije potrebno koristiti pojačivače ili kreme za pojačavanje efekata.
  • Ako imate pigmentne mrlje, Wrinkless će se boriti protiv njih zahvaljujući antioksidansima u njegovim sastojcima. Razgrađuju pigmente koji daju boju i ujednačavaju ton kože. Zbog toga je lice sve blistavije.

Cijena: 55 KM

1. Wrinkless je serum koji zamjenjuje najmanje 3 proizvoda za njegu kože

  • ReYouth™ Formula bez bora, kreirana od strane evropskih naučnika iz nezavisne asocijacije “Zdrava koža i njega” prilagođena je potrebama kože koja stari i eliminiše nesavršenosti. 93% slučajeva.
  • Uz redovnu upotrebu 2 puta dnevno: ujutro i uveče.
  • Hydry
    Mikromolekule ovog seruma zadržavaju vlagu u koži, štite ćelije i tkiva od dehidracije i produžavaju mladost na duže vreme.
  • Smooth Wrinkles
    Stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena, zaglađuje bore, poboljšava elastičnost kože i sužava pore. Stvara nevidljivi film za oblikovanje – “još jedan efekt kože” i brzo zateže konture lica. Oblik lica postaje jasan i vrlo izražen.
  • Izbelite kožu i poboljšajte boju lica
    Antioksidansi ovog seruma uništavaju melanin koji se nakuplja ispod kože i posvjetljuju pigmentne mrlje.

2. Šta žene kažu?

  • Irma
    Proizvod se brzo upija, ima delikatnu strukturu, ne ostavlja masne tragove, ali potpuno eliminiše suhoću, ljuštenje i zatezanje. Koža nakon nanošenja ovog seruma je tako meka, baršunasto glatka i stalno želim da je dodirnem. Šminka ne pripada.
    A najvažnije su rezultati! Koristim ga tek mjesec dana, a mimične bore oko očiju su mi kao nikad prije. Iskreno, ovo je za mene bio pravi šok. Nijedna skupa kozmetika mi ne daje ovaj efekat. Ne prisiljavam nikoga, samo predlažem, pogledajte fotografije i odlučite sami:
  • Irina
    Nikada ne bih pomislio da ću sa 37 izgledati bolje nego sa 27… I to bez ikakve intervencije. Wrinkless koristim samo za njegu kože. Koža nakon njega je idealna! Više mi ne treba puder, puder ili korektor.
  • Amela
    Pušač sam već dugi niz godina i odavno sam shvatio da je moj ten žućkasto siv. A ima godina, melazma… Uglavnom, ne izlazim iz kuće bez kreme.
    Moja kćerka mi je dala ovaj serum i obećala mi da će odlično djelovati. To se dogodilo. Lice mi sija, nema tragova bora i pigmentacije. Šta kažete, zar ne izgledam 5-7 godina mlađe?

3. Kako zagladiti bore, ukloniti melazmu?

  • Želite ukloniti bore i izgledati očaravajuće bez filtera?
  • Sva sredstva u borbi za lepotu i mladost su dobra. Održali smo test proizvoda za njegu o kojem se najviše pričalo u 2020. godini, seruma za učvršćivanje bez bora.
  • Sjajno je zar ne?
  • Upoznajte Merimu, 52-godišnju majku glavnog urednika Beauty Insidera. Pozvali smo je da bude model u našoj studiji. Cilj je bio utvrditi da li je serum protiv bora bez bora tako dobar kao što su blogeri i modni časopisi pisali o njemu.
  • Zamolili smo gospođu Merimu da svoj uobičajeni tretman lica zamijeni s Wrinkless na mjesec dana i svoje utiske detaljno iznijeli u dnevnik.
  • Rezultati zadivljuju i novinare i iskusne kozmetičarke!
  • Imam 52 godine. I mislim da izgledam dobro.
    Izgledam sasvim normalno – odgovara mojim godinama. Dugo nisam imala 20 godina i moja koža je već dugo puna bora. Negde su male, a negde duboke. Na nekim mjestima ima i pigmentacije. I konture lica nisu tako čvrste kao prije. Gravitacija radi svoj posao kako treba – oblik lica se širi, pojavljuju se udubljenja i savijanja.
  • Dugo nisam vjerovala u takozvanu “lifting” kozmetiku jer je sve bila reklama. Nikada nisam pronašao proizvod koji može izazvati efekat entuzijazma. Zato ni od ovog eksperimenta ne očekujem nikakva čuda. I trebalo bi da bude!
  • Ovaj serum je napravio pravo čudo! Sve moje fotografije su bez Photoshopa. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam to ja – žena koja nikada nije imala plastičnu operaciju… Ovo je tako divna stvar!
  • Prva upotreba Uveče 27.11.2020.
    Ono što sam odmah primijetila je da se ovaj serum toliko razlikuje od proizvoda koje imam kod kuće. Wrinkless ima laganu, meku i laganu teksturu. Za razliku od mojih krema, brzo se upija i nemate osjećaj da ga imate na koži. Ne ostavlja mastan i ljepljiv osjećaj na licu.
    Ujutro mi koža lica izgleda bolje nego inače, nema više nadutosti i podočnjaka ni nakon samo 5 sati sna.
  • 1. Sedmica
    Primetio sam da mi se lice promenilo. Blago sivu boju koja se pojavila kada sam danas počeo da pušim kutiju cigareta zamenila je meka, zdrava ružičasta kao tinejdžerka.
    Izgledam sveže.
    Kao da je to samo mala promena… I osećam se kao da sam na sedmom nebu! To su primijetili i moji muški kolege jer su mi počeli otvarati vrata, pomažući mi oko štampača. Iz ovoga zaključujem da muškarce privlače srećne žene.
  • 2. sedmica
    Koristim Wrinkless Serum dva puta dnevno – ujutro i uveče. Po mojim proračunima, efekat traje oko 12 sati. Nema suhoće i zatezanja tokom dana. Takođe nije mastan.
    Moja koža blista. To je posebno vidljivo na dnevnom svjetlu. Kao da sunce sija.
    Posebno me iznenadilo koliko je to bilo štedljivo. Dvije-tri kapi su dovoljne za lice i vrat. A boca će trajati jako dugo.
  • 3. sedmica
    Od jutra gledam svoj odraz u ogledalu i ne mogu a da se ne zabavljam.
    Kada sam se nasmejala u sebi, primetila sam da su mi male bore oko očiju nestale.
    Koža je kao da je zahvalna za No Wrinkless – meka je na dodir, ali istovremeno zategnuta i lijepa na dodir.
    Na kraju sedmice dogodila se još jedna dobra stvar. Pigmentacijske mrlje na čelu i obrazima su postale svjetlije! Imam još jednu sedmicu. Mislim da će efekat biti još jači.
  • 4. sedmica
    Ako vidiš moje bore, reci im da se ne vraćaju!
    Prije vrlo malo vremena, bore oko mog nosa i usana bile su duboke kao one u Velikom kanjonu. Jedva su vidljive mjesec dana.
    Koža na licu i vratu mi je zategnuta, nema istezanja i zategnuta mi je brada. Oblik lica sada ima jasne linije, jagodice i vilica se jasno vide. Efekat je odličan!
    Serum Wrinkless nije propao!
    Tačke na čelu i obrazima se posvjetljuju i stapaju s bojom kože. Moja nova boja lica je odlična! Jaka! Sjajno!

Kliknite ovdje za pregled i naručivanje

Pogledajte i našu trgovinu